Telme Termocrema Touch 30 liter Download

Telme Termocrema Touch 30 liter
Creme kookmachines OP HET BOVENSTE NIVEAU
Deze machines worden voornamelijk gebruikt door patissiers om alle soorten crèmes te bereiden zoals banketbakkersroom, Engelse room, botercrème, ganache, sabayon, fruitpoché, yoghurt, maar kan ook voor bechamelsaus, ragout, rijstpap enz. gebruikt wroden. 

Met 19 vooraf ingestelde programma's vindt elke verwerking plaats in deze machine bij de gewenste temperaturen en bij de optimale mengsnelheid. Er zijn dan per programma 10 productiecyclussen programmeerbaar voor specifieke recepten. De temperaturen zijn instelbaar van +1 tot + 105 ° C.

Deze voorafingestelde programma's zijn 9 voor patisserie, 3 voor gastronomie, 4 voor chocolade producten, 2 voor ijsmix en 1 wasprogramma. 
Automatiseert en versnelt alle bewerkingen die veel handmatig werk, inspanning en tijd vereisen, en garandeert een uitstekende hygiënische verwerking. Mengt en roert, op de gewenste temperatuur gedurende de nodige tijd en met de vooraf ingestelde snelheid alle ingrediënten: melk, room, melkpoeder, bloem, fruit, suiker, dextrose, eieren, emulgatoren, stabilisatoren, enz., Nodig voor de klassieke crèmes , cake- en gebakspecialiteiten en gastronomische producten, evenals verschillende mixen voor ijs.
Tweedelig deksel:

Transparant tweedelig deksel dat kan worden geopend zonder het mengen te onderbreken. Verschillende roersnelheden van het roerwerk volgens het specifieke product.

 TC deksel
Behandeling van variabele hoeveelheden:

Gebruik van half of vol vat.

Touch bediening: 

Handig scherm om machine in te stellen, kan ook bediend worden met handschoenen aan.
Touch screen TC
Meng en roerwerk:
Mengt en roert op de gewenste temperatuur, gedurende de nodige tijd en met de vooraf ingestelde snelheid.
TC Roerwerk
Koelt en bewaart:
Voltooiing van pasteurisatie, het voorkomen van de groei van resterende bacteriën, houdt de verkregen producten op de temperatuur vereist door de relevante voorschriften.
Technische gegevens:
  • afmetingen  55x65x115 cm
  • Vermogen 4.5 kW / 9.5A op 3x400V
  • koeling : water of lucht gekoeld.
  • Min-max. mix per cyclus 15 - 30 kg
  • Min-max. instelbare tijd. 90 - 130 min.